Nyhet 29 May 2019

Bostadsbolag i framkant!

För att stärka och framtidssäkra kalkylrollen har AB Familjebostäder, efter en omfattande marknadsundersökning, valt Vico Office.

"Grundförutsättningarna för vårt val av kalkylprogram var att plattformen skall kunna hantera ett flertal parametrar. Den viktigaste parametern för oss var 5D-kostnadskalkylering, vilket innebär att kostnadsinformationen länkas ihop med 3D-modellen.

En annan viktig parameter är att VICO möjliggör en obruten informationskedja, i en integrerad miljö. Detta innefattar processen från dokument/modellhantering, mängdning och kalkylering. Integrationen möjliggör konstant spårbarhet och automatisering mellan de olika skedena.

Att kunna integrera modellerna i kalkylarbetet för att visualisera, analysera och optimera är nyckeln till stora kostnadsbesparingar." Berättar Suleyman Bektas, Kalkylator, Familjebostäder.

Vi är väldigt glada att Familjebostäder valt Vico Office som en del av deras digitaliseringsstrategi och ser fram emot ett långt och givande samarbete. Berättar Elias Geokhaji, Kundansvarig Nolliplan AB.