Solibri onlinekurser

  Vårt utbud av online kurser växer och målet för oss är att nå ut till fler med mer kunskap. Dessa onlinekurser är också mer kostnadseffektiva då du inte behöver resa till våra kurslokaler. 

  Sätt på dig hörlurarna, ladda med en fika och följ  med på kursen online, oavsett vart du befinner dig i världen.

  OBS: Alla kurser är normalt 2 timmar långa och kostar 1.450 kr om inte annat anges.

  Solibri Autorun, 2 timmar

  En tvåtimmars onlinekurs där du lär dig det du behöver för att låta Solibri göra jobbet åt dig med automatiseringsfunktionen Autorun, det är inte svårt eller krångligt - det är lätt! 
   
  Kursen sker online och du kommer få tid för eget arbete med övningar samt utbyta erfarenheter och funderingar med andra kursdeltagare. 

  Mål med kursen

  Du lär dig hur du sätter upp och använder Solibri Autorun, både med vår svenska regelsamling och ditt kontors material, på ett smidigt sätt. Självklart både på Mac och Windows! Vi kommer att dela med oss av våra bästa tips, så du kan undvika de vanliga misstagen. 
   

  Förkunskaper: Grundläggande kunskaper i Solibri Office.

  Ta mig till kursplaneringen

  Solibri certifierade

  Solibri utfärdar certifiering för sina partners för att säkerställa att en hög kunskap och expertis hos de som utbildar och supporterar i Solibri. Kursledaren skall vara väl insatt i teknik och process för att på bästa sätt stötta användarna. Vi på Nolliplan AB är mycket stolta att vara certifierade och kan erbjuda utbildning och support som certifierad Partner!