Solibri Office, 2 dagar

I Solibri gör du enkelt samordningen av olika BIM/IFC-modeller baserat på regler du själv väljer och skapar. Programmet bygger på det öppna filformatet IFC men har även direktkopplingar till de flesta stora BIM-program.

Under 2 dagar kommer vi gå igenom grunderna i hur man kvalitetssäkrar modeller i ett BIM-projekt, för att kunna presentera en rapport. Rapporten skall levereras så projektörerna ska kunna åtgärda de frågeställningar som hittas i modellerna. Vi går igenom de vanliga frågeställningarna och varför de kan uppstå, även hur vi kan skapa egna regler och klassificeringar för att göra mer kontroller än som finns färdiga i den svenska extension som är specifikt för projektet.

Förkunskaper: grundläggande datorkunskaper och förståelse för byggprojekt.

Ta mig till kursplaneringen

Solibri - certifiering

Vi är de enda Solibri certifierade företaget i Sverige som erbjuder kurser och teknisk support!

Solibri utfärdar certifiering för sina partners för att säkerställa att en hög kunskap och expertis hos de som utbildar och supporterar i Solibri. Kursledaren skall vara väl insatt i teknik och process för att på bästa sätt stötta användarna.
Vi på Nolliplan AB är mycket stolta att var det enda företag i Sverige som klarade certifieringen och kan erbjuda utbildning och support som certifierad Partner!