Kunskap för framtiden

Vi värnar om dig som student, du är framtidens arbetskraft och du kommer att behövas för att underlätta & hjälpa byggindustrin att utvecklas och effektiviseras genom att på ett smartare sätt använda datorn som hjälpmedel.

 

Kostnadsfria student- och lärarlicenser Vi erbjuder därmed kostnadsfria licenser till dig som studerar eller är lärare.  Det finns inga begränsningar i funktionalitet, det är kompletta versioner av Vico Office, för ARCHICAD är det en specialversion anpassad för utbildningssyfte som har exakt samma innehåll som den professionella versionen av ARCHICAD.

Är du lärare och önskar tillgång till licenser, boka dig på en kurs eller kanske att vi håller i BIM-kurser? Fyll i formuläret längst ner på denna sida så kontaktar vi dig.

OBS; Licenser ni får är s.k NFR-licenser (not-for-resale) och får inte på något sätt nyttjas i kommersiella syften.

Länken nedan tar dig till en lista som redovisar några av de skolor som erbjuder ARCHICAD (2018).

Skolor som har ARCHICAD

Gratis ARCHICAD

Visste du att ca 40% av sveriges arkitekter använder ARCHICAD som sitt dagliga BIM-verktyg? ARCHICAD är ett mycket populärt BIM-verktyg bland arkitekter, inredare, landskapsarkitekter. Men under de senaste åren har intresset för ARCHICAD även ökat för byggnadsingenjörer och beställare. Säkerställ att du kan ARCHICAD när du går ut skolan så har du en fin grund att för din framtida karriär.

Gratis Vico Office

Vico Office är ett mycket viktigt nästa steg i BIM-implementering och utgör en stor del av nyttan med BIM. Varför? Jo för att du kan visualisera och analysera tid och kostnader för ditt projekt, knutet till BIM-modellen. Du kan bl.a göra kostnadsanalyser och spela upp 4D-simuleringar.

Om du är lärare och önskar kontakt, fyll i detta formulär.