Kurser i parametrisk design

  Vi har skapat två kurser inom Parametrisk Design, den ena kursen ger dig en introduktion till logiken och programmering i Rhinoceros + Grasshopper från grunden och riktar sig till alla oavsett BIM-verktyg. Kursen kräver inga förkunskaper. Den andra kursen vänder sig till dig som utöver Rhino arbetar med Archicad och där du får lära dig arbetsprocessen med Rhinoceros + Grashopper. Denna kurs kräver att du gått första kursen och har goda kunskaper i Archicad. Kursena arrangeras i Stockholm, Göteborg och Malmö.

  Ta mig till kursbokningen

  Parametrisk Design Grundkurs 1 dag

  Du lär dig logiken för programmering genom visuell programmering i Rhinoceros + Grasshopper från grunden, exempelvis gränssnitt och kunna sätta ihop olika parametrar för att utföra praktiska och repetativa modelleringsuppgifter. Kursen använder den populära kombinationen Rhinoceros & Grasshopper och kräver inga förkunskaper gällande detta. För användning i Archicad och BIM-tillämpning rekommenderas även kursen ”Parametrisk Design med BIM”, som alltid går dagen efter. 

  Ta mig till kursbokningen

  Parametrisk Design med BIM 1 dag

  Denna kurs kombinerar Rhinoceros + Grasshopper med Archicad för att automatisera vardagliga uppgifter som ofta är tidskrävande och svåra i BIM-verktyg. Kursen lämpar sig för dig som antingen gått den föregående kursdagen ”Parametrisk Design grundkurs”, eller har kunskaper i både Grasshopper och Archicad sedan tidigare och vill lära dig tillämpa styrkan av grundläggande parametrisk design i Archicad. Med hjälp av detta får du grunder för att utforska den visuella programmeringen vidare till komplexa nivåer. 

  Ta mig till kursbokningen

  Jag vill prata med någon om parametrisk design