Om Nolliplan

Digitalisering som ger riktiga effekter!

Vi har en dröm, en dröm att byggindustrin blir avsevärt mer effektiv där vi kan återanvända information i alla skeden. Att minimera dubbelarbete att inte skapa samma information om och om igen. Om vi kan öka produktiviteten kan du spendera mer tid till annat, gå hem i tid och samtidigt få mer gjort. Med våra processer och verktyg skapar vi ett obrutet arbetsflöde från skiss till förvaltning. Med hjälp av digitalisering och BIM kan vi inte bara återanvända information utan även automatisera t.ex ritningar, uppställningar, kvalitets- och funktionskontroller, mängdavtagning, kalkyler, tidplaner, inköps tidplaner mm.

Erbjudande

Nolliplan erbjuder unika och innovativa mjukvaror som kommunicerar genom öppna format till byggindustrin. Vi är ensamma med att erbjuda ARCHICAD, SOLIBRI och VICO på svenska marknaden. Vår produkter är naturligtvis anpassade till svenska marknadens behov och krav. Vi har flera produkter vi erbjuder men dessa tre är våra huvud produkter.

Produkterna

ARCHICAD, hjälper arkitekten att effektivt skapa en 3D/BIM modell för att visualisera projektet men också för att generera ritningar snabbare och med högre kvalitet än traditionella arbetsprocesser. 

SOLIBRI, hjälper dig att kvalitetssäkra ditt projekt genom att effektivt samordna alla discipliner i ett byggprojekt. Några av frågorna som SOLIBRI kan besvara är: Har vi några kollisioner? Har alla objekt ett littera? Kan modellen användas för kalkylering?

VICO, låter dig mängda, kalkylera och tidsplanera ditt byggprojekt effektivare och snabbare än någonsin genom att återanvända ritningar och 3D/BIM modeller i en integrerad arbetsprocess. Du ser direkt hur tid och kostnad påverkas när ändringar uppstår i ditt projekt.

Våra kunder 

Bland våra kunder finner du allt från beställare till byggentreprenörer och projektörer. Några exempel på  kunder är Locum, Peab, Sweco, LINK mfl. Vi erbjuder en helhetslösning för dig som vill öka effektiviteten i ditt byggprojekt med hjälp av digitalisering och BIM!

En trygg leverantör

Vi är en trygg och långsiktig leverantör. Vi har mycket god ekonomi och en strategisk satsning på BIM och digitalisering som hjälper dig redan idag men även långsiktigt, strategiskt. Vi är mycket stolta över att vara trippel A-rankade av Bisnode.

Kreditvärdighet AAA