Nyheter

Artiklar
03 February 2020 Nationalmuseum - Virtuell utställning

Vad vacker byggnad Nationalmuseum är och en så vacker utställning vi har fått där. Så mycket historia och intressant att uppleva och inspireras av.

Artiklar
28 January 2020 Gatun Arkitekter som vill tänka efter före

I dagens komplexa byggande, med fler och fler intressenter och komponenter, vill Gatun Arkitekter integrera analys, konstruktion och design. De vill skapa kunskap för att forma en human arkitektur. Till hjälp har de IFC, BIP och en och annan APA.

Nyheter
17 January 2020 Pressmeddelande

Evolver konsoliderar den nordiska BIM-marknaden

Artiklar
14 January 2020 Microsoft och digitalisering

Microsoftbestämde sig 2017 för att fokusera på samhällsbyggnad. Man berättar om hur de ser på digitalisering och BIM samt hur Microsoft kan stötta utvecklingen.Teknologin som utvecklats så att det nu är ekonomiskt tillgängligt, t.ex AI.Men även att molntjänsterna ger alla tillgång till tjänsterna.

Event
13 December 2019 Missade du Digitaliseringsdagen?

Det är lugnt, vi spelade in talarnas presentationer så att du kan titta på dem i lugn och ro.

Event
13 December 2019 Missade du lanseringen?

Misströsta inte vi har filmat talarna och publicerar här deras framförande.

Artiklar
09 December 2019 Brommabygge med BIM-koll

Solibri-Vico-relationen är hjärtat i BIM-strategin. I Solibri kontrolleras kollisioner mellan olika byggelement, olika aktörer och olika intressen.

Nyheter
06 December 2019 Landskap

Nyheter
21 November 2019 ARCHICAD är älskat!

Det är beroendeframkallande, jag vill ju aldrig sluta!

Nyheter
20 November 2019 ARCHICAD 23 är här!

ARCHICAD 23 fokuserar på att det skall gå snabbt när du jobbar. De mest använda funktionerna har fått en ökad snabbhet och nya funktioner som Opening Tool och ett förbättrat Balk- och Pelarverktyg ger användaren en effektivare och mer övergripande miljö att skapa sitt BIM-projekt.

Nyheter
15 November 2019 Babylon modelleras i ARCHICAD!

Ja det är sant! Världens största stad för 2.500 år sedan modelleras upp i ARCHICAD!

Artiklar
08 October 2019 JM valde VICO

JM vill ta en digital ledarposition i branschen och 2017 togs ett beslut att ta fram ett koncerngemensamt arbetssätt. JM ska arbeta modellbaserat i alla kärnprocesser.

Artiklar
17 May 2019 OOAK Architects

Tänk dig den grekiska inställningen att ”allt är möjligt”, parat med svensk respekt för natur och platsens förutsättningar. Då har du arkitektkontoret OOAK, som i tuff internationell konkurrens fick rita ett av husen i Albany Marina i Bahamas – och som dessutom fått flera fina utmärkelser för villan Patio House i den grekiska skärgården.

Vill du veta mer om oss och våra produkter så klicka här! Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att berätta mer om våra lösningar.

Tusen tack för ditt meddelande! Vi kontaktar dig inom kort.

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok!