Nedladdningar BIM verktygen

Ladda ner marknadens ledande BIM-verktyg!

Du som redan köpt din licens kan du ladda ner ditt BIM-verktyg via länkarna nedan. Om du prova våra BIM-verktyg så följ länken nedan för en seriös utvärdering för respektive produkt, så kontaktar vi dig inom kort.

Student? Följ länken nedan för att ta del av en gratis licens.

Gratis studentlicens

Älskade Archicad

Archicad är ett av de mest älskade BIM-verktygen, man kan ju undra varför? Anledningarna är nog många, allt från enkelheten att skissa och visualisera och direkt fortsätta med en effektiv projektering. Vissa är övertygade om dess förträffliga, kraftfulla, smarta och smidiga funktioner som Archicad erbjuder. 

Smartaste Solibri

Målet med Solibri är att undvika fel, problem och kollisioner i byggprojekten så tidigt och effektivt som möjligt. Vi vet att ju tidigare vi upptäcker problem desto enklare och billigare blir det att åtgärda. 

Solibri är en mycket omtyckt mjukvara inte bara i Sverige, utan även runt om i hela världen.

 

Imponerande Vico Office

Återanvänd 2D-PDF och 3D/BIM för mängdning, kalkyl och planering. Vico Office låter dig integrera 2D ritningar och 3D/BIM modeller på ett unikt sätt för samordning. Du kan välja om du vill mängda direkt från 2D PDF-ritningar eller automatisk mängdavtagning från 3D/BIM modeller. Berika modellerna med kalkylrecept innehållandes de timmar som driver tidsplanen. När en reviderad version av BIM-modellen importeras så uppdateras flödet automatiskt.

Övriga frågor? Fyll i formuläret nedan.