Kurser för småhusbyggare

  Vi har samlat ett urval av de kurser vi tycker passar dig som arbetar i småhusbranschen. Vi har utbildat över 10.000 personer i Sverige sedan 2002! Det gör att du kan känna dig trygg med de kurser vi erbjuder. Vi utvecklar kontinuerligt våra kurser för att de skall passa för marknadens krav. Att överföra rätt kunskap till dig är vårt störta mål och avgörande för att du skall lyckas.

  Vill du gå direkt till vår kursplanering med alla kurser så följ denna länk 

  ARCHICAD Grundkurs, 3 dagar

  Du kommer att lära dig att projektera i ARCHICAD och använda majoritet av programmets alla verktyg och funktioner. Under tre dagar ritar du upp ett hus för att få ut ritningar och renderingar. De första två dagarna lär du dig steg för steg att hantera de olika 3D-verktygen, från bjälklag till tak, fönster, inredning, hantering av objekt och 2D-information.

  Allt fokus kommer att ligga på att du ska kunna BIM-modellera på ett effektivt och bra sätt. Dag tre skapar du ritningar baserat på det du tidigare har gjort. Lär dig att spara ut eller hämta in externa filformat som DWG och få till enklare renderingar.

  Förkunskaper: Du ska kunna hantera Mac eller Windows.

  ARCHICAD Rendering, 1 dag

  En påbyggnadskurs som innefattar tre huvudämnen; Ljussättning, ytskikt och enkla till mer avancerade inställningar för själva renderingen.