Kurser för inredare

  Vi har samlat ett urval av de kurser vi tycker passar dig som arbetar med inredning. Vi har utbildat över 10.000 personer i Sverige sedan 2002! Det gör att du kan känna dig trygg med de kurser vi erbjuder. Vi utvecklar kontinuerligt våra kurser för att de skall passa för marknadens krav. Att överföra rätt kunskap till dig är vårt störta mål och avgörande för att du skall lyckas.

  Vill du gå direkt till vår kursplanering med alla kurser så följ denna länk >

  ARCHICAD Grundkurs Inredning, 3 dagar

  En grundkurs i ARCHICAD, anpassad för inredningsarkitekter. Under tre dagar går vi igenom de flesta verktygen, så du kan använda dig av programmet på ett enkelt och effektivt sätt i ditt arbete. Vi börjar med att modellera upp vår miljö från grunden för att avsluta med färdiga presentationsvyer och ritningar. Till skillnad från ARCHICAD Grundkurs, lägger vi mer fokus på den interiöra miljön och du lär dig bl.a. skapa olika designförslag och egna komponenter. Vi går även igenom material.

  Baserat på modellen du gjort, avslutas tredje dagen med färdiga ritningar för export, utskrift och enklare rendering.

  Förkunskaper: Du ska kunna hantera Mac eller Windows.

  ARCHICAD för Inredare, 1 dag

  En påbyggnadskurs i Archicad, där fokus ligger på en
  en ökad förståelse för vad programmet kan göra för Inredningsarkitekter. Enklare modellering med hjälp av Morphverktyget och andra verktyg, men även fördjupad teknik vilket möjliggör för mer avancerad design. Vi tittar på SWE Tool och mängdning i form av möbel- och zonlistor.

  Förkunskaper: Du ska ha gått en grundkurs i ARCHICAD och
  jobbat effektivt minst en månad med programmet.

  ARCHICAD Rendering, 1 dag

  Vill du lära dig att göra finare bilder!?

  ARCHICAD är ett fantastiskt verktyg med massor av fina funktioner, alla hinner vi inte gå igenom på grundkursen därför har vi skapat denna påbyggnadskurs som innefattar tre huvudämnen; Ljussättning, ytskikt och enkla till mer avancerade inställningar för själva renderingen.

  Välkommen till en kurs som lär dig att skapa finare bilder med ARCHICAD!

  ARCHICAD objekt, 1 dag

  I denna kurs får du lära dig grundläggande GDL - programmering. Först hur du på enklast sätt skapar objekt i Archicad utan någon skriptning, sedan går vi igenom hur ett parametriskt objekt kan skapas med hjälp av bara GDL script.

  Förkunskaper: Du ska ha ytliga kunskaper i vad ett script är och vad det gör.