Inredare

Vi har många inredare, inkluderat de som arbetar inom retail, som kunder i Sverige. De använder fler av våra verktyg och är mycket nöjda med hur de kan arbeta med dem. ARCHICAD är ett mycket kraftfullt verktyg för dig som arbetar som inredare. Du har ett stort utbud av objekt som hjälper dig att snabbt skapa ett rum med rätt känsla.

Att kunna arbeta i 2D och 3D samtidigt är mycket effektivt. Det skapas dessutom en materiallista per automatik! Då ARCHICAD är svenskanpassat, blir startsträckan kort för att till exempel placerar in fast inredning som följer svensk standard. Arbeta sedan vidare med ytskikt och ljus för att skapa en fin rumskänsla. Missa inte heller den fina funktionen 3D-dokumentation som låter dig skapa ett 3D-snitt med måttsättning för ökad förståelse - vilket även förenklar för t.ex montören.

Nedan hittar du några utvalda länkar för dig som arbetar med inredning. 

Inredningspartner i Lund

Att se människan är centralt för inredningsarkitekten Carl Magnus Persson. Det var tongivande när han gestaltade publika utrymmen för ett investeringsbolags nya huvudkontor. Med hjälp av återkommande renderingar under designarbetet fick han underlag för att förverkliga sina idéer. 

Studio Streck

Friheten att skissa lyfter projekt för Studio Streck. När Martin Häger och Lars Alfredsson på Studio Streck skulle förverkliga Brothers koncept i ny butik, är friheten att skissa i ARCHICAD betydelsefull.

- Den kreativa processen börjar först med att få inspiration på olika sätt, med bilder och ord, gärna tillsammans med kunden. Det ger oss en mängd uppslag där vi använder Archicad för att prova idéerna på ett snabbt sätt. 

Nationalmuseum

Det är så imponerande att första hur många sätt man kan använda Archicad på. Nationalmuseum har i många år arbetat internt med virtuella utställningar vilket sparar intendenten mycket tid i sitt arbete. De har också möjlighet att kontrollera sikten för övervakningskamerorna. Men inte minst dela sina utställningar med BIMx!