Tillbaka till event & webbinarium

Ti 1/12, 13:00-14:00

Ett projekt, en fil, en modell.

Boka plats

Om eventet

Det finns stora fördelar med att ha allt i en modell, all information om projektet är tillgänglig hela tiden. Revideringar slår igenom i alla vyer plan, 3D, elevation och sektion mm.

- Min ambition är att alltid hålla en hög nivå i såväl tanke som utförande. Utan att det måste innebära kostsamma lösningar för mina uppdragsgivare. Vissa kallar det för kreativitet… för mig är det en vanligt dag på jobbet.

Den rumsliga gestaltningen ska stötta och underlätta vardagen för de som vistas där, det ska kännas självklart att interagera i en miljö signerad Inredningspartner.
Nättidningen ”Nordic BiM, Views of New Nordic Architecture” kallar det för mitt mantra och det ligger nog ganska mycket i det.

Innan jag grundade Inredningspartner hade jag även studerat arbetspsykologi, vilket gav mig en ökad förståelse för hur vi som människor interagerar Jag ser ett tydligt samband mellan beteendevetenskap och inredningsarkitektur, Vi påverkas oerhört mycket av rummet vi vistas i. Gestaltningen i ett rum kan förstärka och styra vårt beteende.

Jag upptäckte Archicad mer eller mindre av slump när jag fick ärva en dator som hade en tidig version av Archicad installerad. Det tog inte många minuter innan jag insåg fördelarna med att ha kunna samla all information, alla vyer och modeller i en fil. Tror faktiskt inte at jag öppnat några andra ritprogram sedan dess……..

Parallellt med Inredningspartner har jag designat logtyper, affischer, mässmontrar, bokomslag, säsongsbiljetter etc.. en av mina målsättningar för detta året är att mina skisser ska vara en del av Brooklyn art Librarys utställning The Sketchbook Project, i slutet av 2020. Vi får se hur det går..

Presentatörer

Olof Berglund

Sales på Nolliplan

Linkedin

Carl Magnus Persson

Inredningsarkitekt på Inredningspartner

Linkedin

Fyll i formuläret för att boka din plats