Tillbaka till event & webbinarium

Ti 9/02, 13:00-14:00

Archicad LIVE

Boka plats

Om eventet

Archicad är ett av marknadens kraftfullaste och mest erfarna BIM-verktyg på marknaden. Det är utvecklat av arkitekter för byggindustrin sedan 1983. Med Archicad kan du fritt skissa och designa ditt projekt och försätta vidare med projekteringen hela vägen till sista bygghandling med ett och samma verktyg hela vägen. Det gör att du kan återanvända ditt arbete i varje skede utan att tappa information pga importer/exporter. Det i sin tur innebär att du ofta får en bättre ekonomi, ökad produktivitet och inte minst roligare på jobbet.

Visualisering är avgörande för att nå fram med din arkitektur och dina lösningar. Att kunna visa projektet i 3-dimensioner i en modell istället för 100-tals ritningar ökar förståelsen och snabbar upp beslutsprocessen. Med hjälp av BIM kan du tillföra information till modellen vilket också kan automatisera delar av ditt arbete under t.ex projekteringen så som att generera ritningar eller uppställningar mm.

På detta webbinarium tar vi dig igenom delar av Archicads viktigaste funktioner och arbetsmetoder.

Vi ger dig en inblick i BIMx, Archicads inbyggda "spelmotor". Med BIMx kan du dela med dig av projektet till dina kollegor eller kunder som då får en viewer, där de fritt kan navigera runt i 3D/BIM-modellen men även alla ritningar som automagiskt knyts till modellen. BIMx filen kan användas på en smartphone, surfplatta eller i en browser.

Presentatörer

Susanne Wisemark

Teknikchef på Nolliplan

Linkedin

William Imets

Försäljningsansvarig på Nolliplan

Linkedin

Agenda

  • Introduktion till Archicad
  • Modellering från skiss till bygghandling
  • Smarta verktyg
  • Dokumentation
  • Visualisering
  • Frågestund
  • Ta nästa steg, så kommer du igång

Fyll i formuläret för att boka din plats