Tillbaka till event & webbinarium

To 27/05, 13:00-14:00

BIM i stora projekt med Reflex Arkitekter

Boka plats

Om eventet

Reflex Arkitekter är ett av landets ledande arkitektkontor när det kommer till BIM-projektering. Under många år har man aktivt arbetat med BIM i Archicad oavsett storlek eller komplexitet.

På detta webbinarium kommer Carl Rindlöw berätta och dela med sig av sina erfarenheter från olika projekt. Allt från mindre projekt med komplexa frågeställningar till möjligheten att arbeta med stora BIM-projekt i olika delar av landet. Ett projekt som kommer att presenteras är det enorma projektet Kineum som är 28 våningar och 120 meter högt. Spa-anläggningen i byggnadens topp har en avancerad design med lutande väggar och takdelar, trappor och flera pooler.

- Det är ett extremt komplext rum som är omöjligt att förklara med en planritning. Därför bjuder vi in kunden till en digital rundvandring i Archicads modell. Men det handlar också om möjligheten att dela modellen till VR-glasögonen, att studera den med BIMx-viewern i mobiltelefonen eller på ett annat digitalt sätt. Berättar Marco Testa, VD för Reflex Arkitekter i en intervju.

Utöver Kineum kommer Carl även att presentera fler spännande och komplexa projekt.

Välkommen till detta inspirerande webbinarium tillsammans med Reflex Arkitekter!

Presentatörer

Carl Rindlöw

Byggnadsingenjör på Reflex Arkitekter

Linkedin

Robert Priller

Säljare på Nolliplan

Linkedin

Fyll i formuläret för att boka din plats