Tillbaka till event & webbinarium

To 26/08, 13:00-13:30

Byggingenjörsbyrån - BIM för småhus

Boka plats

Om eventet

Detta är en repris från tidigare genomfört webbinarium. Därför kommer du inte att kunna ställa frågor under pågående webbinarium men i slutet ombeds du att besvara några frågor och kan framföra dina synpunkter. Du är naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss.

Finns det stor nytta med BIM för villor och småhus? Absolut gör det och det är mer än bara fina bilder och visualiseringar.Byggingenjörsbyrån har arbetat med Archicad sedan 2006 och har kompletterat med ArchiFram för uppregling av hela projekten.

- Med ArchiFrame byggs automatiskt hela den bärande stommen i trä upp från Archicad-modellen och vi får enkelt ut stomplanen med reglar och byggelement. Eftersom vi har ritat allt korrekt i arkitektritningen betyder det att reglarna har fått rätt mått och egenskaper och att vi inte behöver lägga till något för hand. Vi sparar ungefär halva tiden, berättar Fredrik Karlsson, VD på Byggingenjörsbyrån.

På detta webbinarium berättar Fredrik Karlsson och Johan Grufman om möjligheterna och fördelarna med BIM i deras projekt. Låt dig inspireras av deras arbetssätt och metoder och ta chansen att ställa frågor till dem för att få svar på just dina funderingar.

Presentatörer

Johan Grufman

Besiktningsman & delägare på Byggingenjörsbyrån

Linkedin

Fredrik Karlsson

VD & delägare på Byggingenjörsbyrån

Linkedin

Fyll i formuläret för att boka din plats