Önskar du dig ett mer kostnadseffektivt BIM-verktyg som ger dig mer designfrihet, valfrihet och högre produktivitet?

Med Archicad är du fri. Fri att bestämma vilken licenstyp du önskar, oavsett om det är singel licens, nätverkslicens eller om du kanske föredrar att hyra? Föredrar du att arbeta på en Mac? Inga problem, du väljer. Det viktigaste är att du känner dig fri att skapa den arkitektur just du önskar. Det är kanske därför så många använder Archicad - hela vägen från skiss till arbetshandling!

90 dagar öpppet köp, nöjd kund-garanti!
Vi är helt övertygade om att du kommer att bli nöjd med Archicad, så övertygade att vi lämnar 90 dagars öppet köp när du byter till Archicad. Vänta inte längre, byt till ett bättre, mer ekonomiskt, roligare BIM-verktyg för arkitekter. 

Jag vill få öppet köp i 90 dagar

Nedan finner du ett axplock av anledningarna till att ca 40% av Sveriges arkitekter och 70% av de 50 största arkitektkontoren använder Archicad.

Designfrihet
Designfrihet Archicad BIM
Irina Viner-Usmanova Rhytmic Gymnastic Center, CPU Pride
Archicad är utvecklat av arkitekter för byggindustrin.

Frihet i att kunna designa exakt det man vill är viktigt vid valet av BIM-verktyg. Med Archicad kan du själv välja det verktyg du tycker passar bäst för det du behöver göra. Rita en dörr med curtain wall eller skapa en egen stoldesign med stolpar, bjälklag och friformsverktyget. I Archicad är det möjligt.

Ditt program skall inte begränsa dig det ska stötta dig i din designprocess och det är en av anledningarna att så många arkitekter väljer Archicad.

New call-to-action
Lär dig mer på ett webbinarium!
Från skiss till arbetshandling
publicering
Filmen visar hur du kan spara 196 ritningar med en knapptryckning
Publicera 100-tals ritningar till PDF och DWG med en knapptryckning.

Med Archicads innovativa och lyhörda utveckling kan du använda programmet från tidiga skisser till sista arbetshandling vilket gör dig avsevärt mer produktiv. Dessutom slipper du lära dig, uppgradera och överföra ditt arbete mellan olika mjukvaror.

Många imponeras av den mängd med kraftfulla funktioner som gör dig mer produktiv och låter dig spendera mindre tid på administration och mer på arkitektur och design.

Lume_bytte_till_AC
Stora och komplexa projekt
Mall of scandinavia BAU Archicad
Mall of Scandinavia BIM-projekterades i Archicad av BAU
Visste du att Världens näst högsta byggnad Meredeka 118 projekteras med Archicad?

Archicad 1.0 lanserades 1983 och kunde redan då rita i 2D och 3D trots att det inte fanns så kraftfulla datorer som idag. Det betyder att programmet redan är grunden är skapat för rätt syfte redan från start. Graphisoft har skapat en synnerligen smart mjukvara som skapar möjligheten att arbeta i gigantiska projekt tillsammans med ditt team, online med BIMcloud.

Låt ditt företag och dina projekt växa, Archicad finns alltid där som ett tryggt stöd genom hela processen.

Mindre projekt
National museum - Archicad
National museum använder Archicad till alla sina utställningar
Archicad passar även dig som arbetar med mindre projekt.

I Sverige har vi massor av användare som arbetar som inredare eller med retail. Archicad fungerar precis lika bra för dig som gör det. Exemplet bredvid visar en modell där man har 3D-skannat marmorfigurer som är en del av utställningen på National museum.

Bertil
Svenskanpassningen ingår
ARCHICAD BIM ritningar modeller
Archicad följer svensk standard och lokaliseringen ingår alltid
För oss är det självklart att lokaliseringen ingår och helt utan extra kostnad!

Att ditt BIM-verktyg är anpassad för svenska marknadens krav på projektering anser vi är självklart. Det är också självklart att lokaliseringen inte skiljer sig beroende på vilken leverantör du har. Med vår lokalisering får du ett färdigt BIM-verktyg med svenska lager, BSAB, fyllningar, rumsnamn, linjetyper, stämplar, ramar, uppställningar, material, 1.200+ objekt på svenska och parametriserbara mm.

Bättre ekonomi
BIM-kostnad mjukvara
Bilden visar en faktiskt ekonomisk jämförelse.
Du får bättre BIM-ekonomi med Archicad tack vare en bättre priskultur.

Bättre BIM-ekonomi. Grafen visar ett verkligt scenario på hur prisutvecklingen i Archicad står sig otroligt bra mot sina konkurrenter.
Använd Archicad, från tidig skiss till sista arbetshandling så sparar du kostnaden för utbildning och uppgraderingar av flera olika system.

Svenska anpassningen ingår alltid, kostnadsfritt!

Carsten
Licensfrihet
Archicad licens lösningar
Stor urval gör det enklare för dig att hitta en lösning för just dina behov.
Tack vare en stor variation och möjligheten att dela på licenser på olika sätt får du bättre ekonomi och frihet med Archicad

När andra begränsar alternativen utökar vi dem. Bland annat kan du välja nätverkslicenser, vilket gör att ni kan enkelt dela på ett mindre antal licenser och bara ha så många ni behöver arbeta med samtidigt. Det och många andra fördelar får du när du byter till Archicad. Vi erbjuder allt från gratis student- och lärarlicenser till utvärderingslicenser och många flexibla alternativ av professionella licenser av Archicad.

Därför är vi säkra på att vi tillsammans med dig hittar den lösningen som passar just dig och ditt företag.

En gemenskap
Switcher Campaign-2
Det finns 1.000-tals användare av Archicad i Sverige
Visste du att ca 40% av Sveriges arkitektkår använder Archicad?

Men även att 70% av Sveriges största arkitektkontor använder sig av Archicad. Du är sannerligen i gott sällskap när du byter till Archicad. Ungefär 50 nya företag varje år väljer Archicad. Dessutom utbildar vi i på många högskolor och universitet vilket leder till att 100-tals nyexaminerade kommer ut och kan Archicad. Det innebär att det är lätt för dig att växa och anställa dina nästa stjärnor och att du kan känna dig trygg i gemenskapen.

National
Ledande inom Open-BIM
Archicad MEP Structural
Alla discipliner tack vare IFC-stöd i Archicad
Archicad är ledande inom Open-BIM och IFC för optimalt utbyte mellan olika mjukvaror.

Idag används många olika mjukvaror i ett och samma byggprojekt, anpassade för olika discipliner. Vi tror inte att en mjukvara kan passa alla, på samma sätt som att en rörmokare, elektriker, målare eller snickare kan eller vill använda samma verktyg för sina arbetsuppgifter.

Därför är Archicad ledande inom utveckling av arbetsprocesser med öppna filformat för att på bästa sätt kunna dela BIM-modeller med andra mjukvaror och discipliner. Med Archicad sitter du säker för framtidens byggprojekt samtidigt som att du vet att du har en mjukvara som är utvecklad just för dig.

Innovation och framtidssäkrat
Prametric Design BIM Archicad
Animeringen är gjord av LINK Arkitektur
Självklart har Archicad ett nära samarbete med McNeel och Grasshopper. Framtidens design är parametrisk.

Archicad är innovativ och ledande inom design och arkitektur, vilket märks på hur produkten anpassar sig efter marknadens behov och nya samarbeten skapas.

Med Parametrisk Design kompletterar du din BIM-modell med nya möjligheter genom att mata in förutsättningarna och kunders önskemål för ditt projekt och datorn hjälper dig med massor av alternativa designlösningar som bygger på dina anpassade regler, krav och erfarenheter från tidigare projekt.

Inte övertygad ännu? Vi stöttar dig hela vägen när du vill testa och utvärdera Archicad, klicka på knappen nedan.

Utväardera
Jag vill utvärdera Archicad!