Prisbelönade, fantastiska BIMx låter dig spara ut en ARCHICAD fil så att du kan dela din modell och dina ritningar andra. Men en knapptryckning laddar du upp din BIM-modell så att andra kan konsumera projektet på webben eller i en app på telefonen eller surfplattan, utan att ha tillgång till ARCHICAD.

Med fantastiskt fina animeringar förflyttar sig användaren mellan ritning och 3D modell på ett mycket intuitivt sätt. Du kan också skapa en färdig presentation som lotsar besökaren steg för steg.

BIMx finns utan extra kostnad tillgängligt i ARCHICAD. Härifrån publicerar man sin BIMx-modell, denna öppnas sedan på exempelvis en iPad.

BIMx ger tillgång till fullständiga BIM-projekt som innehåller samtliga ritningar samt 3D-modellen. BIMx förändrar hur användarna utforskar ett BIM-projekt på sina mobila enheter, oavsett om de är på kontoret eller byggarbetsplatsen.


Hämta BIMx desktop viewer för MAC eller WIN HÄR ››


Du kan även läsa BIMx filer direkt i din browser ››

BIMx Hyper-models: Detta är en unik teknologi som gör det möjligt att åskådliggöra ett byggprojekt via en dynamisk pekskärm på mobila enheter och låter dig navigera intuitivt i modellen. Tekniken för att visa både 2D- och 3D-information är väldigt enkel och kan hanteras av alla i byggindustrin som behöver åtkomst till informationen. 


2D- och 3D-övergångar: Att förstå 2D-planer och samtidigt relatera till 3D-vyer är inte självklart för alla. Med den teknik som finns i BIMx går man lätt från 2D till 3D genom att själv peka och dra i modellen och detta ger den unika möjligheten till förståelse och tolkning av information.


Hastighet vid navigering: Ingen annan mobil lösning ger samma hastigheter och prestanda för åtkomst av informationen. Modellen kan innehålla flera hundra ark av ritningar, detta är inget problem för BIMx Docs (BIMx 2D dokumentation) att hantera utan du når all information snabbt och enkelt.


Koppling till Molnet: Med en direktlänk till en tjänst i molnet erbjuder BIMx Docs en smidig och enkel kommunikation med samtliga aktörer. Denna tjänst heter BIMx Transfer Service och ser till att du får de senaste uppdateringarna snabbt och effektivt. På detta sätt kan entreprenörer få sin egen digitala kopia av projektet efter behov och man är säker att den alltid är uppdaterad.