Är alla mängder med, har vi missat att prissätta något? Skulle du vilja att dina timmar i kalkylen automatiskt länkas till tidplanen? Cost Planner integrerar dina mängder med kalkyl och tidplan!

Cost Planner är kalkylverktyget i Vico Office. Kalkylverktyget är skapat utifrån känslan av Excel för att göra det så enkelt som möjligt att lära sig. Här finns alla funktioner du kan tänkas behöva för att skapa en komplett kalkyl. Arbeta med spill, åtgångstal, formler och beräkningar, påslag mm. Du kan till och med skapa egna värdelistor/kolumner med hjälp av taggar! Med några klick kan du importera receptdatabaser, prisdatabaser eller projektkalkyler från andra verktyg på marknaden så som MAP, Wikells, Bidcon mfl.


Det finns inga begränsningar kring hur övergripande eller hur detaljerad du kan göra din kalkyl, Vico Cost Planner stöder framtidens kalkyleringsteknik. Unika och smarta funktioner som att aktivera byggdelar och produktionsresultat succesivt gör att du kan arbeta mycket flexibelt och testa flera olika lösningar innan du bestämmer dig!