70% av Sveriges 50 största arkitektkontor använder ARCHICAD och totalt har fler än 1000 svenska företag valt ARCHICAD.

ARCHICAD är ett komplett digitalt verktyg för arkitekten - från skisstadie till färdig bygghandling och allt däremellan. Du kan visualisera dina projekt med 3D-modellerna, producera högkvalitativa 2D-ritningar och leverera kompletta BIM-modeller.

Det märks tydligt att fokus är på design och Arkitektens arbete. Vi menar allvar när vi säger att ARCHICAD är utvecklat av arkitekter för  arkitekter. ARCHICAD är utvecklat med extern kommunikation i åtanke och lämpar sig väl för samarbeta med andra externa mjukvaror, antingen via öppna filformat som IFC eller direktkoppling i form av plugins. Dessutom finns det ett stort utbud med tillbehör för att utöka funktionaliteten ytterligare. Vi levererar ARCHICAD anpassat enligt svensk standard och vi har utvecklat egna funktioner för att du ska snabbt komma igång och vara effektivare i ditt arbete.


Nedan har vi valt ut relevanta länkar och artiklar för dig som är arkitekt, men tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer och svarar gärna på dina frågor.