Våra ARCHICAD-kurser genomförs med de senaste versionerna som finns på marknaden. Vi använder Apples iMacar i alla våra utbildningar där eleven själv väljer operativsystem. Utbildningsmaterial, lunch och fika ingår om inget annat anges i kursbekräftelsen.

Morph, 1 dag

I ARCHICAD hittar du morph-verkyget, friformsmodellering som fungerar som en mer avancerad sketch-up. Du kan göra allt från dubbelkrökta komplexa ytor, detaljer till att få till det där sista för att din 3D-modell ska bli prefekt. Du kommer att lära dig att modellera friare i ARCHICAD utan att begränsas. Ändra på befintliga objekt och element och enkelt göra snygg stadsplanering. 

Under en dag går du igenom alla morphens olika delar med start från en kub för att jobba oss vidare till att göra komplexa former direkt i 3D-fönstret. Du kommer att kunna dra 3D-linjer från plan och fasad, omvandla befintliga objekt till editerbara morphobjekt och hur man omvandlar tillbaka. Även se till vilka begränsningar och övriga möjligheter du har med morph-verktyget.

Förkunskaper: Du ska vara bekväm med att navigera runt i 3D-läget och jobba i ARCHICAD.

Klicka HÄR för datum och intresseanmälan ››