Våra ARCHICAD-kurser genomförs med de senaste versionerna som finns på marknaden. Vi använder Apples iMacar i alla våra utbildningar där eleven själv väljer operativsystem. Utbildningsmaterial, lunch och fika ingår om inget annat anges i kursbekräftelsen.


ARCHICAD Grundkurs, 3 dagar

Du kommer att lära dig att projektera i ARCHICAD och använda majoritet av programmets alla verktyg och funktioner. Under tre dagar ritar du upp ett hus för att få ut ritningar och renderingar. De första två dagarna lär du dig steg för steg att hantera de olika 3D-verktygen, från bjälklag till tak, fönster, inredning, hantering av objekt och 2D-information.

Allt fokus kommer att ligga på att du ska kunna modellera på ett effektivt och bra sätt. Dag tre skapar du ritningar baserat på det du tidigare har gjort. Lär dig att spara ut eller hämta in externa filformat som DWG och få till enklare renderingar.

Förkunskaper: Du ska kunna hantera Mac eller Windows.

ARCHICAD Grundkurs Inredning, 3 dagar
En grundkurs i ARCHICAD, anpassad för inredningsarkitekter. Under tre dagar går vi igenom de flesta verktygen, så du kan använda dig av programmet på ett enkelt och effektivt sätt i ditt arbete. Vi börjar med att modellera upp vår miljö från grunden för att avsluta med färdiga presentationsvyer och ritningar. Till skillnad från ARCHICAD Grundkurs, lägger vi mer fokus på den interiöra miljön och du lär dig bl.a. skapa olika designförslag och egna komponenter. Vi går även igenom material.

Baserat på modellen du gjort, avslutas tredje dagen med färdiga ritningar för export, utskrift och enklare rendering.

Förkunskaper: Du ska kunna hantera Mac eller Windows.

Klicka HÄR för datum och intresseanmälan ››