ARCHICAD är ett av de mest älskade BIM-verktygen, man kan ju undra varför? Anledningarna är nog många, allt från enkelheten att skissa och visualisera och direkt fortsätta med en effektiv projektering. Andra tycker att prismodellen och ekonomin är mycket kundvänlig inte minst att hela svenskanpassningen ingår! Vissa är övertygade om dess förträffliga, kraftfulla, smarta och smidiga funktioner som ARCHICAD erbjuder. 


Vi har även kunder som älskar att ARCHICAD fungerar både MAC och WINDOWS! Vi har många gånger fått höra att ARCHICAD gör det roligare på jobbet, ja till och med att det är beroendeframkallande, så kul är det!


Med ARCHICAD kan du skapa 2D-ritningar, 3D-modeller och skapa BIM-modeller (genom att applicera mer data). Du kan använda mjukvaran från den tidigaste skissen till färdiga bygghandlingar eller till och med styra CNC-maskiner. Enkelheten och bredden, att allt finns i ett och samma verktyg är något som kännetecknas med ARCHICAD. Många anser sig öka produktiviteten inom sin projektering med ca 40% jämfört med traditionell projektering.

Du kan designa och projektera allt från möbler och inredning till fartyg och stora sjukhus, arenor eller shopping centrum