ARCHICAD - onlinekurser

  Vi har en filosofi, att träffa människor ger bättre lärande då det är enkelt att räcka upp handen, komma fram och stötta framför varje persons dator och att skissa på whiteboards vid behov. Det gör att kvalitén hålls hög och kommunikationen är god för alla oavsett datorvana eller förkunskaper, vi kan säkerställa att ingen hamnar på efterkälken och slutför kurserna på ett fint sätt. Men vi har hittat ett mycket bra sätt att genomföra onlinekurser som gör att vi kan säkerställa en hög kvalitet.

  Vårt utbud av online kurser växer och målet för oss är att nå ut till fler med mer kunskap. Du lär dig väldigt mycket på våra ordinarie kurser men med dessa onlinekurser kan vi erbjuda mer specifik kunskap inom vissa områden. Dessa kurser är också mer kostnadseffektiva då du inte behöver resa till våra kurslokaler. 

  Sätt på dig hörlurarna, ladda med en fika och följ  med på kursen online, oavsett vart du befinner dig i världen.

  Trappor

  Lär dig mer om det otroligt flexibla trappverktyget i ARCHICAD. ARCHICAD ger dig friheten i att designa och projektera trappor med hjälp av smarta BIM-objekt. Parametrisk design gäller inte bara stora byggnader utan även detaljer som t.ex trappor. Hur får jag en optimal trappa till mitt projekt med ARCHICAD’s trappverktyg?

  I vår online-kurs går vi igenom verktygets inställningar, olika ritmetoder och hur du hanterar filtermetoder för dokumentation. Du lär dig också redigeringstekniker där du kan skapa egna komponenter till den utritade trappan som t.ex  egna plan- och sättsteg. 

  Förkunskaper: Grundkurs i ARCHICAD

  Pris för kursen: 1.450 kr per deltagare

  Räcken

  ARCHICAD's räcken ger dig designfrihet! Smarta, parametriserbara räckesverktyget i ARCHICAD ger dig en stor frihet att designa dina egna räcken. På denna onlinekurs lär du dig kraften i att skapa BIM-räcken i ARCHICAD. Parametrisk design gäller inte bara stora byggnader utan även detaljer som t.ex räcken. Vilka finesser finns i ARCHICAD’s räckesverktyg och hur kan du hantera verktyget på bästa sätt?

  I onlinekursen lär du dig verktygets inställningar, olika ritmetoder och hur du hanterar filtermetoder för dokumentation. Du lär dig också redigeringstekniker där du kan skapa egna komponenter till de utritade räckena och hur du med denna teknik dessutom kan använda verktyget för andra smarta projekteringslösningar.

  Förkunskaper: Grundkurs i ARCHICAD

  Pris för kursen: 1.450 kr per deltagare