Vico kunder berättar

Roligare på jobbet, effektivare arbete, resursoptimerade byggprojekt, vinna fler projekt, snabbare mängder, digitalisering på riktigt, kostnadsanalyser, sova gott på natten...


... argumenten är många varför våra kunder väljer att införskaffa och implementera Vico Office. Nedan följer ett axplock av kunder som redan tagit steget och kommit igång med Vico Office.

Peab

Mattias Lindström


Mattias visar live, från början till slut, aktivering av 3D modeller, platsindelning, mängdning och kalkylering. Allt i ett integrerat verktyg, VICO. Mattias påvisar ett mycket enkelt och kraftfullt arbetssätt som dessutom gör det roligare på jobbet!

Mattias Lindström

Peter Dufvenberg

Projektledarhuset

Peter Dufvenberg


Peter Dufvenberg berättar om nyttan med VICO i sina projekt på Projektledarhuset. Peter använder VICO i tidiga skeden för att följa och styra tidplan och budget.

Mod:Group

David Hebrand


David Hebrand, Mod:Group berättar om hur VICO bidragit till deras lean-organisation, samt hur dem lyckats spara 70% i tidsplaneringen!

David Hebrand

Jonas Thörnqvist

WSP Management

Jonas Thörnqvist


WSP använder Vico Office och platsbaserad tidplanering och når häpnande resultat bla 17% kortare tidplan, 50% mindre material hantering och 80 färre transporter!

Veidekke

Linda Folkesson VDC-ingenjör

Linda berättar om projektet där de tillämpar VICO i projektet. Hon gör en intressant jämförelse mellan manuell mängdavtagning och digitalmängdavtagning med VICO vilket sker på bråkdelen av tiden med högre precision.

Linda Folkesson