NAF 2019

Göteborg 15-16 oktober
ARCHICAD + BIMEYE
Kom och prata effektivare arbetsflöden med oss!

I årets upplaga av Nordic Architecture Fair fokuserar man på stadsplanering och hur digitaliseringen stödjer utvecklingen. Har städerna tillräckligt med utrymme för det ökande antalet människor som vill bo i dem? Hur kan denna stadsutveckling ske på ett välmående och hållbart sätt?
Läs mer här ››


Besök Nolliplan och Symetri Collaboration

Stärk din roll i BIM-projektet genom att använda en säker BIM-metodik och bättre kommunikationen. Vi visar hur du ger stöd till dina processer och samarbeten med hjälp av data från byggprojektets alla skeden, från idé till förvaltning.
Träffa oss i monter B05:13!

ARCHICAD låter dig fokusera på det du älskar 

ARCHICAD är den mest omfattande allt-i-ett-lösningen för arkitekter över hela världen. ARCHICAD ger dig verktygen för att vara effektiv och leverera högkvalitativt arbete utan att kompromissa med din design. Låt oss fokusera på din passion - att skapa arkitektur i världsklass som kommer upplevas i generationer!

Med BIMEYE får du mer tid att fokusera på din kärnverksamhet

BIMEYE täcker allt och kombinerar skisser och modellering med det säkraste sättet att utbyta data från din modell, dvs automatisera skapandet av listor med dörrar, rum, krav - alla tillgångsbeskrivningar med ett musklick, som frigör tid för dig att fokuser på design.


Talartips: Arno De Ryst, LINK arkitektur

Arno de Ryst kommer att stå på Röda scenen och presentera sjukhusprojektet Helsingsborgs sjukhusområde där ARCHICAD och BIMEYE använts. Se till att bänka dig på morgonen dag 2 för att inte missa presentationen! Läs mer här ››


Besök vår monter och tävla om en iPad!

Kom förbi och fråga oss om ARCHICAD och BIMEYE och delta i tävlingen genom att svara på våra kluriga frågor i montern för att ha möjlighet att vinna en iPad!


Ni hittar oss i monter B05:13 eller ute på mässgolvet!

 

Att besöka mässan är kostnadsfritt men du behöver anmäla dig, det kan du göra här!


Mässans öppettider

Tisdag: 9-17

Onsdag: 9-16