2019-11-19 Digitaliseringsdagen

Lansering av helt nya koncept för Digitalisering av byggindustrin!!!

Vi har skapat ett unikt flöde som du kan använda i dina projekt, självklart genom öppna format och öppna plattformar! Kom och inspireras av hur ditt projekt kan dra nytta av ett integrerat arbetssätt.


Några punkter på agendan

  • Ställ rätt BIM-krav
  • Säkerställ BIM-kvalitén
  • Prissätt din de$ign
  • Microsoft i byggbranschen (se nedan)
  • Lansering av helt nya arbetssätt med: ArchiCAD (och andra CAD-system), Solibri, Vico Office, Trimble Connect och Microsoft PowerBI

När: 19 november 2019

Tid: 12.00-17.00

Var: Stockholm, Bryggarsalen Nortullsgatan 12 N


Anmäl dig här. 


OBS - Evenemanget är kostnadsfritt. En "no show" kostar 500 kr, detta då vi inte vill slänga maten och fikat som vi bjuder på, tänk på miljön.


Talarna presenteras successivt så håll utkik!


Microsoft i byggbranschen

Innovation i partnerskap

Knyt ihop informationen över hela livscykeln och skapa nya värden. Digitaliseringen ger nya möjligheter både inom organisationen och mellan alla aktörer i branschens ekosystem. 


Micael Larsson, Technology Strategist och Krister Sundquist, Senior Account Executive berättar hur Microsoft hjälper byggbranschen skapa nya möjligheter.

Skanska

Joel Öman arbetar på Skanska Sverige AB med rollen som Digital Ledare

Joels ansvar är att se till att projekteringen förser byggproduktionen med så bra underlag som möjligt för att kunna arbeta smart och kostnadseffektivt. I byggproduktion används digitala arbetssätt för mängdavtagning, 3D-APD och arbetsberedningar. Det är tydligt att kunskapsnivån inom branschen måste höjas för att produktionen på ett bättre sätt skall kunna nyttja 3D-modellerna. 

Joel berättar om vikten av kravställning på BIM och sitt arbetssätt med BIM-samordning i sina projekt.