2019-11-19 Digitaliseringsdagen

Lansering av helt nya koncept för Digitalisering av byggindustrin!!!

Vi har skapat ett unikt flöde som du kan använda i dina projekt, självklart genom öppna format och öppna plattformar! Kom och inspireras av hur ditt projekt kan dra nytta av ett integrerat arbetssätt.


Några punkter på agendan

  • Ställ rätt BIM-krav
  • Säkerställ BIM-kvalitén
  • SOLIBRI idag och imorgon, Pia Nitz och Veera Lehto från Solibri
  • Prissätt din de$ign
  • Microsoft i byggbranschen (se nedan)
  • Lansering av helt nya arbetssätt med: ARCHICAD (och andra CAD-system), Solibri, VICO, Trimble Connect och Microsoft PowerBI

När: 19 november 2019

Tid: 11.30 bjuder vi på enklare lunch föredrag från 12.00-17.00 

Var: Stockholm, Bryggarsalen Nortullsgatan 12 N


Anmäl dig här. 


OBS - Evenemanget är kostnadsfritt. En "no show" kostar 500 kr, detta då vi inte vill slänga maten och fikat som vi bjuder på, tänk på miljön.


Talarna presenteras successivt så håll utkik!


Microsoft

Innovation i partnerskap för byggbranschen

Knyt ihop informationen över hela livscykeln och skapa nya värden. Digitaliseringen ger nya möjligheter både inom organisationen och mellan alla aktörer i branschens ekosystem. 


Micael Larsson, Technology Strategist och Krister Sundquist, Senior Account Executive berättar hur Microsoft hjälper byggbranschen skapa nya möjligheter.

Skanska

Joel Öman arbetar på Skanska Sverige AB med rollen som Digital Ledare

Joels ansvar är att se till att projekteringen förser byggproduktionen med så bra underlag som möjligt för att kunna arbeta smart och kostnadseffektivt. I byggproduktion används digitala arbetssätt för mängdavtagning, 3D-APD och arbetsberedningar. Det är tydligt att kunskapsnivån inom branschen måste höjas för att produktionen på ett bättre sätt skall kunna nyttja 3D-modellerna. 

Joel berättar om vikten av kravställning på BIM och sitt arbetssätt med BIM-samordning i sina projekt. 

SWECO

Jesper Jönsson på Sweco Systems, ansvarig för Solibri expertgruppen

Att jobba med open BIM är något som Sweco Systems värderar högt och för att lämna ett så bra resultat som möjligt arbetar vi konstant med att utveckla och effektivisera våra egenkontroller.

Jesper kommer att berätta hur Sweco Systems arbetar med att validera IFC filer via Solibri Extensions och Autorun i Solibri.


SOLIBRI

Veera Lehto och Pia Nitz

Veera är Area Sales Manager, responsible for Partner relations and sales in Nordic and Baltic Region och Pia är Senior Customer Trainer & Technical Consultant, båda på SOLIBRI.

De kommer berätta om uppbyggnaden och de olika typerna av SOLIBRI men även om vad som är på gång den närmaste tiden kring denna fantastiska produkt!