Våra ARCHICAD-kurser genomförs med de senaste versionerna som finns på marknaden. Vi använder Apples iMacar i alla våra utbildningar där eleven själv väljer operativsystem. Utbildningsmaterial, lunch och fika ingår om inget annat anges i kursbekräftelsen.


ARCHICAD modellering, 1 dag

Vi ger dig metoder för att göra avancerade modeller i ARCHICAD. Under en dag lär du dig att göra markmodeller från kartunderlag, sparar ut och hämtar in vanliga filformat som SketchUp och Google Earth samt hur du skapar egna objekt utan programmering. Det rör sig om allt från dörrblad, handtag och friformsverktyget morph. Du kommer göra avancerade profiler för väggar, balkar och pelare med Complex Profiles. Med Shell tool testar du på organiska former. Du kommer att kunna skapa Curtain Walls som används till alla typer av paneler, skivor och innerväggar för fasadsystem. Vi tar också en titt på TrussMaker i ARCHICAD för att enkelt skapa takstolar, grindar och andra liknade system. Alltså 2D-ritade former som du gör om till 3D.

Förkunskaper: Du ska ha gått en grundkurs i ARCHICAD och jobbat effektivt minst en månad med programmet. Eller ha arbetat med ARCHICAD det senaste året på daglig basis.

Klicka HÄR för datum och intresseanmälan ››