Våra ARCHICAD-kurser genomförs med de senaste versionerna som finns på marknaden. Vi använder Apples iMacar i alla våra utbildningar där eleven själv väljer operativsystem. Utbildningsmaterial, lunch och fika ingår om inget annat anges i kursbekräftelsen.

ARCHICAD Energiberäkning, 1 dag
Denna kurs riktar sig till användare som vill ta modellerna ett steg längre och få en inblick i byggnadens energihantering i ARCHICAD. Vi går under en heldag igenom hur modellen kan optimeras och vilka övriga inställningar som behöver göras i pln-filen för att få ut en enkel energikalkyl med hjälp av ARCHICADs inbyggda add on.

Vidare berör vi även skillnaderna mellan gratisversionen och betalversionen (Ecodesigner Star) av beräkningskärnan, och om den är optimerad enligt svenska riktlinjer för energiberäkning (BFS 2011:26 och 2015:3), klimatzoner mm. Vidare berör vi även olika användningsområden för det intuitiva tilläggsprogrammet - utöver att få ut användbara siffror för energiberäkning/energibalansberäkning vid ett projekts bygganmälan.

Klicka HÄR för datum och intresseanmälan ››