ARCHICAD filmer

Över 60% av Sveriges största arkitektkontor använder ARCHICAD!

Det är lätt att älska ARCHICAD, dess frihet och enkelhet i kombination med hög produktivitet och effektivare projektering. Det är några av argumenten till varför så många väljer ARCHICAD om och om igen!


Nedan kan du lyssna på några av våra kunder som berättar om sitt arbete med ARCHICAD.

Tillberg Design

Peter Snellman

Världens förmodligen mest kända och mytomspunna fartyg kommer att kryssa Atlanten i en ny upplaga. Lyssna på Peter Snellman som berättar om arbetet med Titanic II!

Peter Snellman Tillberg Design - Engelska

5 min 30 sek Nationalmuseum gör virtuella utställningar engelska

Nationalmuseum

Virtuella utställningar med ARCHICAD

Det är så imponerande på hur många sätt man kan använda ARCHICAD på. Nationalmuseum har i många år arbetat internt med virtuella utställningar vilket sparar intendenten mycket tid i sitt arbete. De har också möjlighet att kontrollera sikten för övervakningskamerorna. Men inte minst dela sina utställningar med BIMx!

Link Arkitektur

Martin Romby Hauge och Zsolt Nagy

I samband med KKC 2017 gjordes denna intervju med LINK Arkitektur. Vi ser Martin Romby Hauge, BIM Manager och Zsolt Nagy, arkitekt och projektledare hos LINK arkitektur. LINK finns representerade i Norge, Sverige och Danmark med sammanlagt 15 kontor och ca 470 anställda.

Link Arkitektur - Engelska

Christoffer Lissau Lund Polyform - Engelska

Polyform

Christoffer Lissau Lund

"As an architect, it's important for us to use tools that suit us in our way to design," säger Christoffer Lissau Lund, arkitekt. OPEN BIM och öppna format har gjort det enklare för POLYFORM att genomföra samordnade projekt.

Liljewall Arkitekter

Kristen Broberg

Liljewall Arkitekter har ARCHICAD som sitt BIM projekteringsverktyg i alla sina projekt. Lyssna på en filmintervju med Kristen Broberg.

Kristen Broberg Liljewall Arkitekter Engelska

Frank Hasling Pedersen på Schønherr - Engelska

Schønherr

Frank Hasling Pedersen

Frank Hasling Pedersen, Architect, IT och BIM manager Schønherr A/S i Danmark. Ett företag som specialicerar inom landskapsarkitektur. Schønherr A/S är grundat 1984 och är ett av Danmarks mest erfarna kontor inom sina kunskapsområden.